Over mij 

Wie is Vivian Linders:

Welkom op mijn website  leuk dat je er bent!

Mijn naam is Vivian Linders, als nieuwetijdskind geboren in 1973.

Sinds mijn geboorte zie ik al energieën bij mensen, dieren en planten. Als kindje speelde ik met kindjes die al overleden waren.

Niemand in de familie waar ik opgroeide begreep dit of was hiermee bezig. Ik leerde al jong om hier maar over te zwijgen.

Op de lagere school schrok ik ervan dat alles dat ik dacht uitkwam en leerde ik hier voorzichtig mee te zijn.

Op een ochtend legde ik briefjes met boodschappen voor al mijn verbaasde klasgenootjes op hun bureautjes neer.

Op mijn achttiende voorspelde ik dingen die voor mijzelf te heftig waren en wilde ik dit allemaal niet meer. Negatieve dingen aanvoelen is namelijk helemaal niet leuk. Maar je hebt hier natuurlijk geen keuze in.

Ik ben moeder van een hele lieve volwassen zoon die samenwoont met de liefste (schoon)dochter.

22 jaar geleden begon ik met wicca maar ik had er nog geen flauw benul van hoe ik al die krachtige energieën moest controleren dus stopte ik er maar weer mee.

Jaren later toen ik vanuit huis kruidenworkshops aan het geven was begon men mij 'heks' te noemen. In eerste instantie was ik beledigd want ja, ik was toch geen slecht figuur uit een sprookje?

Ja de natuur was mijn god en ik werd heel erg beïnvloed door de maan. Nadat ik mij in ging lezen in traditionele hekserij herkende ik mij hier echter heel erg in. 

Ik omarmde het heks zijn en begon volle maanwandelingen vanuit huis te organiseren. Hekserij heeft mij vooral kracht gegeven en de overtuiging dat mijn intenties zich manifesteren.

Ik richtte eerst allemaal Facebookgroepen op zodat ik meer mensen zou leren kennen die ook hiermee bezig waren en zodat deze mensen elkaar ook konden vinden. Recent heb ik alle groepen in 1 groep samengevoegd en dat is de Manfesteer Community geworden: https://manifesteercommunity.nl/login#register

 

 

In 2020 begon ik mijn eigen bedrijf MaanErgie, ik verzorg spirituele cursussen in de digitale leeromgeving, online en klassikaal op 15 locaties. 

MaanErgie komt van synergie, de maan en jij samen is niet 2 maar 3!
https://www.MaanErgie.nl/

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met het sjamanisme, hier leerde ik dat de energie die ik zag boven het hoofd van mensen, de 8e chakra is, de ziel. Eindelijk wist ik wat ik mijn hele leven al zag en wat niemand mij uit had kunnen leggen.

Het ontvangen van de inwijdingen in de Munay-ki was mijn volgende stap .
Dit heeft mijn hele leven veranderd.
Het helingsproces in mij werd in gang gezet (vooral emotioneel en zelfliefde) en mijn zintuiglijke waarnemingen kregen een 5d upgrade. 

Deze inwijdingen zorgden bij mij voor meer balans en ik kon hierna nog gerichter werken met energie. Ik geef nu bijna dagelijks (afstands) inwijdingen. 

 

In 2022 heb ik een boek geschreven over mijn leven tot nu toe als nieuwetijdskind, hekserij, sjamanistische inwijdingen en het helen van mijn ziels- en kindstukken. Mocht je echt alles over mij willen weten dan kun je mijn boek VuurZiel lezen.

Hierna mocht ik de Sterren Inwijdingen van de Zeven Zusters van de Pleiaden, de ZielsSter, het Gouden Pad en de Akasha Records ontvangen. Deze inwijdingen hebben een hele hoge trillingsfrequentie. 

Nu ik in 2023 ben begonnen met het geven van AkashaReadings/ ZielsReadings valt mijn hele levenspuzzle op zijn plaats. Dit is een gevolg van de boodschappen die ik tijdens de inwijdingen altijd door mocht geven en de energie die ik vanaf mijn geboorte al zie bij de 8ste chakra.

De cursus  met 10 Sterren AfstandsInwijdingen van de Zeven Zusters van de Pleiaden, de ZielsSter, het Gouden Pad en de Akasha Records vloeide hier weer uit voort.

Geef niet op! Blijf keihard aan jezelf werken en in jezelf geloven en je zult jezelf en je unieke zielsmissie echt gaan vinden!

https://www.ZielsReading.nl/

 

Verder vind ik het heel leuk om websites te maken en doe dit ook al ongeveer 22 jaar.

Hier zie je enkele van mijn websites:

AfstandsInwijding.nl
https://www.AfstandsInwijding.nl/

Kruidenkunde
https://www.KruidenKunde.nl/Hekserij voor Beginners
https://www.HekserijOpleiding.nl

Groene Heksen
https://www.GroeneHeksen.nl/

Voeg mij gerust toe op Facebook als je dit leuk vindt:

Vivian Linders

liefs  in Munay,

Vivian Linders